Polaroid  camera

Al een tijdje wilde ik een polaroid camera. Eindelijk heb ik de stap gezet en kon ik  een leuke overkopen voor een leuk prijsje. Natuurlijk zo snel mogelijk films gehaald en uit gaan testen. Ik heb de camera nu aantal keren meegenomen op een urbex tripje. Hier zie je aantal foto’s er van.  Het was in het begin wel even wennen.  Maar het is heerlijk om goed na te denken van “oké waar ga ik een foto van nemen” Je probeert goed te staan en dan klik je het knopje in. Je wacht een paar seconden en dan komt de foto eruit.  Het is zo een verrassing wat er dan op de foto gaat komen. Zo van is het gelukt of kan ik de foto weggooien. Als je dan ziet dat de foto echt gelukt is. dan heb je toch Zo’n geluksmomentje. De camera gaat vanaf nu altijd mee als ik op pad ga. Misschien start ik wel een nieuwe trend ermee.